• a-voorkant_VNK.jpg

VNK is zeventig jaar actief in de geneeskrachtige en aromatische kruidenmarkt. Wij voorzien afnemers van aromatische kruiden voor de levensmiddelenindustrie, medicinale kruiden voor de farmaceutische industrie en kruidenmengsels voor de diervoederindustrie. Onze focus is gericht op het telen en drogen van bladkruiden en kruidenwortels en de handel van kruiden over de gehele wereld.

 

echinacea

 

Klanten waarderen onze uitgebreide kwaliteitsborgingsystemen voor smaakvolle en gezonde kruiden. We gebruiken eigen uitgangsmateriaal en teeltmethoden en maken gebruik van onafhankelijke certificering. We staan voor een betrouwbare levering en hebben een wereldwijd netwerk met loyale afnemers. Wij richten ons op een duurzame en efficiënte samenwerking met afnemers en telers met maximale aandacht voor mens en milieu. Ons aanbod biologische kruiden neemt gestaag toe. Door goede betrouwbare dienstverlening aan onze afnemers, en de focus op product- en marktontwikkeling wil VNK een hogere waarde te creëren in de keten. VNK heeft een mooie productie locatie, unieke drogingstechnieken en bekwaam personeel.

 

 ploeger machine

 

VNK heeft passie voor de kruidenteelt en een sterke binding met een hechte groep telers. Door onze intensieve begeleiding en het delen van kennis met de telers creëren wij betrokkenheid en medeverantwoordelijkheid. Wij streven naar een professionele en persoonlijke band met onze telers waardoor we goede eindproducten voor onze afnemers maken. Nederland heeft een zeer goede landbouwinfrastructuur waar ook VNK van profiteert. VNK exporteert het grootste deel van haar producten en heeft veel baat bij het goede Nederlandse transportnetwerk, de haven van Rotterdam en een samenwerking met agrarische kennisinstituten. VNK bezit zelf een modern productiebedrijf op de vruchtbare poldergrond van Flevoland.